Od danas s treninzima kreću i vaterpolisti

Odlična vijest za cijeli hrvatski vaterpolo. Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka, 11. svibnja u Hrvatskoj su dopušteni treninzi svih uzrasta svih vaterpolskih momčadi odnosno sastava. Ukinuta je i odredba o zabrani okupljanja do 10 ljudi, te je ona sada proširena do 40 osoba, a to nadalje znači da svaki trener ili trenerica smije okupiti, imati na treningu, sve igrače/igračice. Dakako, ono što ostaje jest odredba o poštovanju nužnih epidemioloških mjera – odvojenosti na 2 metra, zabrana korištenja svlačionica, tuševa, sanitarnih čvorova…

Oglas

Od srijede, 13. svibnja se ujedno otvaraju i sve teretane i fitness centri. Za osam dana, odnosno od ponedjeljka, 18. svibnja otvaraju se i svi natkriveni i otkriveni bazeni koji su dosad bili zatvoreni.

Oglas

Ovakvim odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, vaterpolski se sport, kao i sav ostali, vraća u gotovo pa normalno stanje. Ono sljedeće što još valja malo pričekati je odobrenje Nacionalnog stožera o početku natjecanja. Za očekivati je da će i ta odluka biti donesena tijekom ovog mjeseca.

Oglas

Foto HVS