Od 10. srpnja kreće malonogometni turnir u Kneževim Vinogradima: Uz nogomet bit će i fiša i hitova Halida Bešlića

Još su dva dana ostala za prijave ekipa za tradicionalno sjajni malonogometni turnir u Kneževim Vinogradima. Do 9. srpnja u 20,00 sati ekipe možete prijaviti na broj 097 7728 134 kod predsjednika Miroslava Aćimovića.

Pobjednik turnira osvojit će 3000 eura, poraženi finalist 1000, a trećeplasirana ekipa 500eura. Osim glavnog turnira, igra se i veteranski, isto tako sa lijepim novčanim nagradama za tri najbolje ekipe. Naravno da u Kneževim Vinogradima nisu zaboravili najmlađe pa će se igrati i u čak četiri mlađe kategorije, od U9 do U11, a za njih je sudjelovanje besplatno. Ekipe mogu prijaviti maksimalno 12 igrača, a na terenu će ih biti pet plus vratar, naravno sa svake strane. Organizatori će se potruditi svim ekipama maksimalno koliko je moguće prilagoditi termine kako bi imali što manje dolazaka i time manje organizacijskih zahtjeva.

Baranja ne ide bez gastronomije, to je jasno, puno toga se mora probati u ovom dijelu Lijepe naše, a broj jedan je ipak fiš, pa će ljubitelji dobre hrane na svoje doći u subotu, 13. srpnja kada je na rasporedu fišijada. Tjedan dana kasnije, 20. srpnja u Kneževim Vinogradima koncert će održati legenda narodne glazbe i sevdaha Halid Bešlić.