Obnavlja se rad NK Radnik Vrbica

U moru loših vijesti i brojnim gašenjima klubova ipak ima i pozitivnih kontraprimjera. Da korona virus i tromjesečna blokada gotovo svih aktivnosti, pa tako i sportskih, može donijeti i nešto pozitivno, potvrdili su u Vrbici. Naime, u tom mjestu već dvije pune ugašen je rad Nogometnog kluba Radnik koji je godinama nastupao u drugoj i trećoj županijskoj nogometnoj ligi.

Oglas

Za vrijeme korona epidemije, točnije prije mjesec, dana u Vrbici je održan sastanak gdje su se bivši nogometaši i stanovnici okupili, očistili klupske prostorije i najavili obnovu rada kluba. U nedjelju 14. lipnja održan je drugi sastanak koji je definitivno potvrdio želju da se ponovo aktivira nogomet u Vrbici. Ustvari, bila je to pripremna sjednica na kojoj su definiran prioriteti oko stvaranja uprave, uređenja igrališta, igračkoga kadra.

Oglas

Dogovoreno je da se obnoviteljska skupština održi 4. srpnja kada bi se ponovo i službeno trebao reaktivirati NK Radnik. U klubu će većinu činiti mladi ljudi iz Vrbice, naravno uz potporu starijih članova koji će ponijeti organizacijski dio rada kluba. Prema svemu sudeći, Radnik će se u sljedećoj sezoni uključiti u prvenstvo Lige Nogometnog središta Đakovo.

Oglas

Izvor djsport.hr (Miro Šola)