Novost za članove Udruge Sportalo.hr

Nešto više od godinu dana je proteklo od kako smo osnovali Udrugu Sportalo.hr kroz koju pokušavamo dodatno raditi na promociji sporta, poglavito amaterskog, to nam je donijelo širenje portala na još pet novih županija i to je svakako najveći uspjeh koji smo ostvarili.

Oglas

Otvorili smo dodatna vrata za promociju i sportašima ali i našim poslovnim partnerima čiji oglasi sada dopiru do puno većeg broja čitatelja, a kako se trudimo ispravljati neke stvari s vremenom tako smo odlučili malo mijenjati čitavu koncepciju pa je zaključno s jučerašnjom fotogalerijom s dvoboja Slavonije i Graničara došao kraj tom obliku objava.

Oglas

Od sada više nećemo objavljivati fotogalerije, što ne znači da nećemo i dalje fotoaparatom pratiti najzanimljivije sportske događaje. Naši članovi će biti oni koji će imati pristup galerijama, nadamo se da će to biti dodatni barem mali motiv da se još više naših čitatelja odluči učlaniti u Udrugu što na godišnjoj bazi košta zaista skromnih 100kn, odnosno iza 1. siječnja 15€. I svi ostali će naravno moći do fotografija, ali uz naknadu.

Oglas

Oni koji se odluče za učlanjenje to mogu učiniti uplatom 100kn na IBAN: HR1823860021119037827 uz napomenu da je obavezno navesti ime i prezime i adresu člana.