Novoobnovljene klupske prostorije Radnika iz Vrbice

Na nogometnom igralištu Radnika iz Vrbice prethodnih je tjedana bilo vrlo radno. Uoči početka natjecanja u Ligi NS Đakovo, obnovljene se zastarjele klupske svlačionice i prostorije za suce u klubu iz Vrbice.

Na našem su nogometnom igralištu zasjale nove klupske svlačionice i prostorija za suce. Nakon dugo godina i starih, propalih svlaćionica, punih vlage, bez pločica, odlučili smo obnoviti i srediti klupske prostorije, kako bi se mi, a i naši gosti osjećali ugodno i baš onako kako dolikuje današnjim standardima. Podignuli smo krov, polijepili nove pločice, okrečili kako svlačionice tako i prostoriju gdje se skupljamo i družimo i sredili sanitarni čvor da se igrači mogu otuširati nakon treninga i utakmica. Ovim potezom dižemo naš klub i našu zajednicu na novu razinu, pokazujemo da možemo kad se složimo. Naravno, ni tu nećemo stati, imamo mi još planova s kojima ćete biti upoznati u skorašnje vrijeme. Ovim putem se zahvaljujemo svima da nekoga ne zaboravimo, koji su na neki način pomogli u ostvarivanju ovog posla. Također, zahvaljujemo se našoj Općini i načelniku Grgi Lončareviću na pomoći kako bi lakše doveli radove do kraja. – poručuju iz vrbičkog Radnika.

Već će danas Vrbićani na svom terenu, u sklopu 15. kola, u novim klupskim svlačionicama dočekati jednog od favorita lige, Mladost iz Ivanovaca.