Novogodišnja čestitka Zlatka Mateše

Za kraj 2020. godine predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša dao je intervju Hrvatskom radiju. U mikrofon novinara Lovorka Magdića čelnik olimpizma u Hrvata osvrnuo se na zbivanja u sportu u pandemijom Covid-19 opterećenoj prošloj godini te u optimističnom tonu najavio 2021. olimpijsku godinu.

Oglas

O tome najbolji svjedoči glavna Matešina poruka: Sport je u 2020. pokazao da je jači od pandemije. Cijeli intervju može se poslušati na poveznici:

Oglas

https://sport.hrt.hr/695488/matesa-sport-je-u-2020-pokazao-da-je-jaci-od-pandemije

Oglas

 

Novogodišnja čestitka predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše:

 

Svim sportašicama i sportašima, trenerima, sportskim dužnosnicima i djelatnicima u sustavu sporta želim ponajprije dobro zdravlje, a onda i povratak u normalno funkcioniranje kakvo smo imali prije koronavirusne pandemije. Jednake želje upućujem i svim hrvatskim građanima, a posebno onima koji su ostali bez članova obitelji i bez krova nad glavom u razornim potresima. Suosjećajući s njima, izražavam uvjerenje da ćemo im solidarnim djelovanjem, kao narod i država, vrlo brzo uspjeti osigurati temeljnu pretpostavku za normalan život, a to je dom.

Svima želim bolju, mirniju, opušteniju, sretniju i prosperitetniju 2021. godinu!