Novo ime na klupi Baranje Belje

Momčad Baranje Belje je nakon turbulentnog ulaska u sezonu prošli tjedan doživjela novi šok. Njihov je sada već bivši trener prihvatio ponudu čepinskog trećeligaša, pa je uprava Baranje imala zadatak pronaći novo ime s kojim će Baranjci pokušati ostvariti ljetos postavljene visoke ambicije.

Oglas

Uprava kluba je brzo pronašla novog stručnjaka, a on je Dejan Berger. Berger je sedam godina radio u ŽNK Osijek gdje je pet sezona vršio funkciju pomoćnog trenera, a u dvije je bio glavni trener ekipe. Radio je i u omladinskom pogonu Olimpije, kao i u Akademiji Krpan&Babić. Tri je godine boravio u Mađarskoj gdje je trenirao djevojke u MLE, a natjecao se s njima u prvoj i drugoj ligi. Berger posjeduje UEFA B licencu, a uskoro bi trebao završiti studij za UEFA A licencu.
Novi je trener Baranje bio i vrsni nogometaš koji je prošao sve uzrasne kategorije NK Osijek. U seniorskom je nogometu branio boje osječke Olimpije, Viteza iz Antunovca i Elektre. Dugi je niz godina bio nogometni sudac koji je vršio pravdu na terenima Prve HNL kao pomoćnik.

Oglas

Ovaj će nogometni fanatik pokušati ostvariti sve ciljeve koje je pred njega stavila ambiciozna uprava Baranje, a debi će imati već u subotu kada Baranja gostuje u Petrijevcima.