/Novi zapažen nastup taekwondoaša iz Gornje Vrbe ŠKORPION JE U ZAPREŠIĆU OSVOJIO UKUPNO 11 MEDALJA
DSCI0124

Novi zapažen nastup taekwondoaša iz Gornje Vrbe ŠKORPION JE U ZAPREŠIĆU OSVOJIO UKUPNO 11 MEDALJA

U subotu 10. lipnja 2017. godine članovi Taekwondo kluba Škorpion Gornja Vrba nastupili su na humanitarnom natjecanju koji se održao u sportskoj dvorani Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću.

Održano je tamo vrlo jako natjecanje pod nazivom “6. Jakovlje kup 2017. i Jakovlje limač kup” na kojem je nastupilo više od 200 natjecatelja iz 22 taekwondo kluba. Sjajan organizator natjecanja bio je TKD klub Jakovlje.

DSCI0122

Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba nastupio je sa 7 natjecatelja koji su osvojili  kako slijedi Lorena Ereš u kicku i borbama zlatna medalja te pokal za najbolju  natjecateljicu, Luka Lukačević u kicku zlatna medalja u borbama srebrna medalja pokal za najboljeg natjecatelja, Andrej Rašić u kicku i borbama srebrna medalja. Timon Capan u kicku je osvojio brončanu medalju, a u borbama srebrna medalja, dok je u borbama Lovro Grubić zaslužio srebrnu medalja. Lovro Borevković okitio se srebrnom medaljom, a Borna Grubić brončanom.

DSCI0126

Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba osvojio je 11 medalja od toga 3 zlatne, 6 srebrnih, 2 brončane, 2 pokala pojedinačno natjecatelji te 1 pokal za 2. mjesto ekipno u kicku .U pratnji  natjecatelja bio je trener Denis Grubić koji ponovno može biti i više nego zadovoljan nastupima i rezultatima svojih učenika. Bez sumnje iz Gornje Vrbe u budućnosti možemo očekivati još puno lijepih rezultata.

Podijeli
  •  
  •  
  •