Novi trener Vrijednosnica Osijek je Srđan Helbich

Bivši trener Zadra novi je trener Vrijednosnica Osijek, ugovor je potpisan na tri godine. Osječanin Srđan Helbich košarkom se počeo baviti sa 12 godina. U košarkaškoj karijeri igrao je za: KK Olimpija Slavoning Osijek, KK Šibenka, KA Osječki Sokol, KK Svjetlost Brod, AKK Vern Zagreb. Također je igrao u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Njemačkoj, BiH, Portugalu, Austriji. Uz igračku karijeru paralelno je studirao te postao prvostupnik kineziologije. U trenerskoj karijeri vodio je: AKK Vern, KK Alkar, KK Bosco, pomoćni trener U20 reprezentacije Hrvatske, KK Zadar – gdje mu je bila posljednja trenerska uloga.

Oglas

Srđan Helbich: Izuzetno mi je drago što sam u svome gradu dobio priliku raditi kao trener. Dogovorili smo se na suradnju od tri godine, nadam se da ćemo napraviti dobar posao i da ću ispuniti očekivanja uprave.

Oglas

Renato Martinko, direktor KK Vrijednosnice Osijek: Našem novom treneru Srđanu Helbichu želim sreće i uspjeha u radu na čelu struke našeg kluba, što bolji rezultat u predstojećoj sezoni ABA 2 Lige i povratak u HT Premijer Ligu. Svi u klubu ćemo njemu i njegovom timu osigurati najbolje uvjete za ostvarenje željenih ciljeva.

Oglas