Novi trener Marsonije je Dario Damjanović

Nije dugo trebalo nakon otkaza Robertu Špeharu da Marsonijina uprava imenuje novog šefa struke, riječ je o Dariju Damjanoviću, najpoznatijem po tome da je bio prvotimac Hajduka.
Ako će svoj igrački trademark prenesti kao trener na momčad Marsonije, ostavljanje srca na terenu će biti obveza svakog tko će kročiti na teren u Bijelo crnom dresu. Igrač velikog srca, borben, neprikosnoven i neslomljiv, onaj za kojeg nema izgubljene lopte.
Klupu preuzima u neugodnoj situaciji, odmah prva utakmica je iz rubrike “mora se”, Trnje u Brodu je utakmica koja se mora dobiti, a Trnje je odlično, pokazalo je to kroz dosadašnji dio sezone. Prenosimo objavu s Marsonijine Facebook stranice:
Nakon što je, zbog loših rezultata u prva četiri kola nove sezone, prekinuta suradnja s dosadašnjim trenerom Robertom Špeharom, njegovu će poziciju preuzeti bivši bosanskohercegovački reprezentativac Dario Damjanović.
Rodom iz Gradačca, Damjanović je nakon igračke karijere, tijekom koje je svojevremeno nosio i dres splitskog Hajduka, uplovio u trenerske vode upravo u domaćem NK Zvijezda Gradačac. Nakon toga, vodio je još HNK Orašje i BFK Simm Bau, a sada će kao šef stručnog stožera NK Marsonije pokušati dostići devet bodova zaostatka za vrhom tablice Druge nogometne lige.
Sutra će s Bijelo-crnima odraditi upoznavanje i prvi trening, a evo što je uoči toga poručio:
– Iako je ostalo jako malo vremena za upoznavanje, vjerujem da ću ovih 5-6 dana napraviti dobru komunikaciju s njima, jer ipak su oni prioritet, oni su bitni i oni su ti koji donose bodove. Malo je vremena, nezgodna je situacija, ali tako je kako je… Upoznat sam u svim prethodnim klubovima s tim pritiskom i situacijama tako da mislim da ću se snaći u svemu tome.
Upoznat je, naravno, s cijelom situacijom i očekivanjima, koja od njega imaju kako Uprava, tako i navijači:
– Bio sam na par utakmica i moram priznati da sam vidio tu strast i tu ljubav. Siguran sam da su oni jedna velika podrška klubu i igračima i siguran sam da bi bez njih ovaj klub izgledao kao pola kluba. Vjerujem da će biti uz nas do kraja, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo našim zalaganjem i srcem, onako kako oni to i zaslužuju.
Uprava kluba novom treneru želi puno sreće u nadolazećim izazovima!