Novi trener Jedinstva iz Donjeg Miholjca je Dražen Pavličić

S radom su krenuli i nogometaši Jedinstva iz Donjeg Miholjca koji su se zadnjim vlakom ukrcali u vagon više klase, a u zahtjevnije izazove povest će ih novi trener – Dražen Pavličić. Trener je u Donjom Miholjcu okupio svoje štićenike te započeo proces priprema za novu natjecateljsku sezonu.

Oglas

Pavličić je rođen 1987. godine te dolazi iz Đurđenovca. Kao igrač i trener nastupao je i vodio svoj Đurđenovac, a prethodni trenerski posao prije prelaska u Jedinstvo imao je u orahovačkom trećeligašu Papuku. Riječ je o mladom i ozbiljnom stručnjaku što dokazuju UEFA licence, a i što se moglo vidjeti već na prvom treningu u svom novom klubu nakon kojeg je ostavio sjajne dojmove.

Oglas

Oglas

Novom treneru Pavličiću na prozivci i prvom treningu odazvalo se 20 igrača, uz nekolicinu ozlijeđenih i opravdano spriječenih i odsutnih. Klub je očito krenuo u novu eru s novim stvarima pa je tako odnedavno započeo s emitiranjem zanimljivih klupskih događanja na svome YouTube kanalu:

Počelo je isto tako i predstavljanje novih igrača pa je tako led probio kapitalac koji će definitivno biti pojačanje momčadi iz Donjeg Miholjca, a riječ je o Ivanu Mandiću rođenom 1995. godine koji dolazi iz svog Belišća. Proteklu sezonu odigrao je za Valpovku koju je i predvodio do naslova sa svojih 20 golova.
Ivan Mandić / Foto Facebook