/Novi trećeligaš krenuo s pripremnim periodom NEMA PUNO PROMJENA U IGRAČKOM KADRU
jjjj

Novi trećeligaš krenuo s pripremnim periodom NEMA PUNO PROMJENA U IGRAČKOM KADRU

Seniori Kutjeva su započeli pripremni period za premijernu trećeligašku sezonu. Prozivci su se odazvali gotovo svi igrači, njih 21 je odradio i prvi trening, opravdano odsutni su bili kapetan Ante Budimir, Domagoj Majetić, Stjepan Vasić, Luka Kordić i Filip Bobinac.

Od prošlosezonskih igrača klub su napustili Alen Jelčić, Ivan Ivanagić i Karlo Antunović, a novi igrači koje smo zatekli u svlačionici su Ivan Franjić, Dejan Metlar, Marko Crnojević, Jure Bošnjak, Tomislav Tvrdy i Dejan Vicković, ali već nakon prvog okupljanja lista prinova se prepolovila jer su se Crnojević, Bošnjak i Tvrdy zahvalili i potražili druge sredine.

Lista dolazaka nije konačna kao što nije konačan ni popis igrača za službene utakmice jer pridošli igrači nisu još uvijek i službeno igrači Kutjeva što će se definitivno znati kroz desetak kada će Zeleni imati i dvije vrlo zahtjevne kontrolne utakmice u kojima će se vjerojatno iskristalizirati slika o momčadi za natjecateljsku sezonu 2019/20.

U subotu će seniori na put u Vinkovce gdje će gostovati kod drugoligaša Cibalije, a već u srijedu će na ŠRC Kutjevo doći još jedan drugoligaš BSK iz Bijelog Brda na već tradicionalni pripremni susret s velikim sportskim prijateljem. Osim pridošlih igrača pripremama će biti priključeni i talentirani igrači iz omladinskog pogona pa su već jučer svoje vještine na prvoj međusobnoj utakmici pokazali Matej Iličić i Tin Mikel, a još nekolicina juniora će tijekom tjedna kompletirati popis igrača s kojim će stručni stožer ući u povijesnu sezonu kluba u vrlo zahtjevnoj trećeligaškoj konkurenciji.

Osim ove dvije zahtjevne provjere Zeleni će se ogledati i s Omladincem iz Gornje Vrbe, Požegom, Diljem, a prije početka službenog natjecanja u Trećoj HNL imat će zadatak odraditi vjerojatno barem jedno kolo županijskog nogometnog kupa.

Foto FB Kutjevo

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.