Novi termin turnira Josip Lukavski – Panker je u nedjelju 28.lipnja

Malonogometni turnir u Kruševici se nakon nekoliko godina stanke reaktivirao i doživljava novi početak, a svoj novi početak je morao odgoditi zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. U spomen na legendarnog Josipa Lukavskog – Pankera okupit će se njegovi prijatelji, pripremiti vam sve uvjete, a vaše je doći, odigrati, zabaviti se i pokupiti novce! Fond nagrada je u međuvremenu porastao pa ne propustite prigodu!

Oglas

Turnir organizira nogometni klub Graničar iz Slavonskog Šamca koji će na igralištu Gaja u Kruševici okupiti zainteresirane ekipe te im kroz filter natjecanja ponuditi i nagrade koje će osvojiti oni najbolji. Radi se o primamljivim novčanim nagradama, ali i peharima za uspomenu na ostvarene uspjehe.

Oglas

Prijave na brojeve telefona koje možete pročitati na plakatu kao i ostale detalje vezane za sam turnir, a također se možete prijaviti na FACEBOOK GRANIČAR  ili instagram. Zadnji dan prijava je na dan turnira 28.lipnja do 10 sati, a izvlačenje parova je predviđeno neposredno nakon toga kao i sam početka turnira. Ne oklijevajte – prijavite se i konačno zaigrajte omiljenu sportsku igru!

Oglas