Novi Sportalov partner je aplikacija HRnogomet!

Kako smo jučer pisali vrijeme je za novu etapu u radu slavonskog sportskog portala, pokrećemo udrugu kroz koju ćete imati priliku pomoći naš rad, a mi ćemo se maksimalno potruditi ponuditi još bolji sadržaj.

Da bi u tome uspjeli osim našeg truda i rada, novih djelatnika, trebat će nam i tehnička podrška, a tu smo sjajno rješenje pronašli u našem novom poslovnom partneru – aplikaciji HRnogomet!

HRnogomet je aplikacija koju možete skinuti u Google trgovini i u realnom vremenu pratiti sve omiljene amaterske lige pa tako i sve lige sa “Sportalo područja”. Riječ je o relativno novom projektu koji kao i mi prati amaterski nogometi i radi veliku stvar na njegovoj promociji.

Od sada ćete u najavama i izvješćima sa svih liga u našim člancima vidjeti nove tablice i rubrike s rezultatima, a u njima možete “listati” kolo po kolo, vidjeti dosadašnje rezultata i pregledati što vaš omiljeni klub čeka u sljedećim kolima.  I ovim putem Vas pozivamo da “skinete” aplikaciju i pridružite se sve većoj vojsci sljedbenika HRnogometa.