/Novi spektakularni stadion na Pampasu ROK ZA IZGRADNJU POČETAK 2020. GODINE
novi_stadion_10

Novi spektakularni stadion na Pampasu ROK ZA IZGRADNJU POČETAK 2020. GODINE

Danas je u prostorijama kina Uranija prezentiran izgled novog stadiona NK Osijek koji će se graditi na Pampasu u sklopu novog klupskog kampa. Dojmovi su onakvi kakve smo i očekivali – fenomenalni! Stadion će imati 12 000 mjesta, velike lože, lože s jacuzzijem, “promenada” za gledanje utakmica, bit će tu restoran, muzej, sportski bar…

Čitav stadion vrijednosti je oko 35 milijuna Eura bit će pod krovom koji će natkrivati i dio vanjskog prstena što će omogućiti mnoge dodatne sadržaje. Prvi redovi će biti ekskluzivni sa udobnijim sjedalima, ukupno će biti 16 redova tribina. Vanjski zidovi stadiona će poput Aliaz arene u Munchenu mijenjati boje..

 

– Gradski vrt je otpao jer se nije moglo graditi i igrati, a želja je i da stadion živi 365 dana što na Gradskom vrtu nije bilo moguće. Zbog toga je izabran Pampas uz koji će biti i kamp u koji svakodnevno hodočasti minimum 1000 ljudi – rekao je Meštrović i dodao – Želimo stadion nabijen emocijama, strašću i ljubavi prema gradu. Cilj je da na stadion dolaze svi oni koji do sad nisu nikad dolazili, pa čak i oni koje nogomet uopće ne zanima. Stadion mora biti simbol grada, mora biti nova razglednica i zato želimo promenadu od grada sve do stadiona.

Podijeli
  •  
  •  
  •