Novi poraz osječkih studenata na EUG 2022. u Lodzu

Odbojkaši Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku su u drugom susretu Europskih sveučilišnih igara igrali protiv Gazi University iz Turske, a situacija je bila slična kao i u jučerašnjem susretu. Turci su bili puno bolji na terenu te su uvjerljivo slavili 3:0 (25:13, 25:15, 25:21).

Oglas

Od početka se vidjela razlika u kvalitetu na terenu te su Turci vrlo uvjerljivom odbojkom došli do prvog seta. U drugom setu Osječani su malo više pokazali, no i dalje je to bilo premalo kako bi se napravila pomutnja u turskim redovima. Treći set je bio sličan jučerašnjem trećem setu, Osječani su odigrali puno bolje u posljednjoj dionici, no i dalje to nije bilo dovoljno kako bi Gazi propustio priliku završiti utakmicu u tri seta.

Oglas

Franjo Ćulap je bio raspoložen te je predvodio Osječane sa 12 poena, a pratio ga je Petar Mihalj sa 5. Pred Osječanima je dan odmora gdje će se pokušati rekuperirati te doći do prvih bodova na natjecanju. Sljedeći susret je na rasporedu za 2 dana, a protivnici će im biti odbojkaši West University of Timisoara iz Rumunjske.

Oglas