Novi Grom – Karlo Godec

Dok igrači uživaju u zasluženom odmoru, Uprava i stručni stožer kluba marljivo rade na dopunjavanju igračkog kadra uoči početka priprema za novu sezonu u kojoj nas očekuje poprilično gust raspored i veliki broj utakmica. Mladi hrvatski reprezentativac Karlo Godec novi je Grom, koji će u dresu NEXE-a igrati iduće dvije godine.  Dvadesetdvogodišnji Zagrepčanin visok 194 cm u NEXE dolazi iz RK Dubrava gdje je proveo zadnje 4 godine,  a svoje prve rukometne korake napravio je u zagrebačkom Medveščaku gdje je proveo punih 11 godina.

Oglas

Karlo igra na poziciji lijevog krila, igra u oba smjera, a nakon osvojenog srebra s juniorskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj prije dvije godine, nedavno je upisao i prve minute u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Kako nam je rekao, vrlo dobro poznaje gotovo sve igrače NEXE i iznimno se raduje što će karijeru nastaviti u Našicama:

Oglas

“Zaista imam velika očekivanja od dolaska u RK NEXE. Klub je imao fantastičnu sezonu ali vjerujem da ćemo u predstojećoj napraviti još korak više, poglavito  na europskoj rukometnoj sceni. Za mene je dolazak u Našice veliki iskorak i izazov u karijeri, baš sam sretan jer ću se i malo osamostaliti, što već duže vrijeme želim, ha ha”.

Oglas

Osim rukometa, dio vremena odvaja i za školovanje. Karlo je inače student zadnje godine na studiju Kondicijske pripreme sportaša na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Karlo dobro došao, vidimo se uskoro!!

Izvor Nexe