Novi angažman Hrvoja Bušića

Jedan od najperspektivnijih mladih trenera u Slavoniji i Baranji, Hrvoje Bušić, ima novi klub. Nogometni klub Zrinski iz Bošnjaka angažirao je trenera Bušića i postavio ga na upražnjeno mjesto glavnog trenera seniorske momčadi. Zadnja Bušićeva stanica bila je Marsonija koju je vodio dobrim dijelom ove jeseni, sve do 24.10. i minimalnog poraza brodske momčadi u Ivankovu. Mladi je trener prije Marsonije u karijeri vodio nekoliko klubova: županjskog Graničara, Borince iz Jarmine, Đakovo Croatiu, a pet je godina bio na funkciji voditelja škole nogometa u vinkovačkoj Cibaliji. Iza 44.-godišnjeg stručnjaka je i epizoda u Kini gdje je boravio godinu dana. Bušić je nositelj nacionalne PRO licence, a u fazi je educiranja i polaganja za UEFA PRO licencu.

Oglas

U Bošnjacima ga čeka vrlo zahtjevan posao, jer se Zrinski trenutno nalazi na 16. poziciji na ljestvici. Nakon odlaska trenera Kvesića, klub je završio sezonu bez trenera, ali je sada na tu poziciju doveo veliko pojačanje. Cilj je naravno i iduće sezone igrati ovaj rang natjecanja, ma kako god se on zvao. Već u prvom kolu Zrinski očekuje vrlo bitna utakmica, gostuju u Livani kod direktnog suparnika za opstanak kojeg su u prvom kolu svladali u Bošnjacima rezultatom 3:2. Već će ta utakmica velikim dijelom odrediti ambicije i pokazati pravu sliku Zrinskog za nastavak natjecanja.

Oglas

Uprava kluba već pregovara s nekoliko potencijalnih pojačanja koji bi svojim iskustvom svakako pridonijeli napredku u igri i boljim rezultatima, no nešto se pita i klubove koji u zimskom prijelaznom roku moraju odobriti papire. Bušić je prozivku i prvi trening zakazao za ponedjeljak kada će momčad povesti na prvi trening, te ih upoznati s planom priprema.