Nove sjajne vijesti iz Belišća: Kreće gradnja istočne tribine i atletske staze!

Europski grad sporta iz 2017. godine ne staje! Gradonačelnik Belišća Dinko Burić kada to jednog dana više ne bude zlatnim će slovima biti upisan u sve sportske almanahe, ostavit će za sobom rijetko viđenu ostavštinu kada je riječ o ulaganju u sportsku infrastrukturu.

Oglas

Svi koji dođu u Belišće, pričamo o nogometnom stadionu, ostaju impresionirani, onima koji uđu u klupsku zgradu zastaje dah jer je riječ o doista reprezentativnom objektu sa apsolutno svim potrebnim sadržajima, od nedavno ga krasi i sjajan veliki semafor, a na jučer održanoj sjednici Gradskog vijeća u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg donesena je između ostalog i odluka o nastavku gradnje stadiona, ovaj put riječ je o tribini istok i kompletno novoj atletskoj stazi.

Oglas

Ulaganja u sportsku infrastrukturu obuhvaćaju, osim izgradnje istočne tribine i atletske staze u Belišću i nadstrešnice NK-a Gat i NK-a Veliškovci čime se nastavlja i ulaganje u prigradska naselja odnosno njihove klubove. Ako se svemu navedenom doda novi zatvoreni bazen, sportski trg, centar Belišća je prava sportska oaza, raj na zemlji! Grad papira? – Ma zaboravite na to, Belišće je grad sporta!

Oglas