Nove i sjajnije Ljubičice procvale u Donjem Gradu

Čini se da konačno dolaze ljepši dani za simpatizere i članove osječke Olimpije. Naime u rad kluba su se uključili oni koji doista vole svoj klub i koji su već do sada ostavili svoje kosti igrajući dugi niz godina za Ljubičice, a od sada će svojim bogatim iskustvom i znanjem sigurno uvelike pomoći vratiti klub gdje mu je i mjesto. Olimpija je u svojim redovima nerijetko imala zvijezde prvoligaškog pa i reprezentativnog kalibra stoga je trenutno stanje kluba neprihvatljivo čitavoj sportskoj i nogometnoj javnosti.

Oglas

Naravno da to nije nikome lako pratiti posebno nekadašnjim igračima i legendama kluba koji su tako na jučerašnjoj izbornoj skupštini rekli dosta je života na marginama – vrijeme je za povratak! Izabrano je novo vodstvo kluba, na čelu s novim predsjednikom Marijem Iličićem, te dopredsjednicima Goranom Kovačevićem i Igorom Viševićem.

Oglas

Zajedno sa novim izvršnim odborom, čine mladu ekipu, koja je spremna odgovoriti izazovima u kojima se njihov klub našao u ovom trenutku. Za vrijeme igračkog staža na zelenom terenu ista ekipa je prikupila preko 1000 nastupa za klub i zabila 124 gola, a sada će pokušati u nešto drugačijoj ulozi postići nove sportske i organizacijske uspjehe.

Oglas

Kako smo čuli na skupštini, fokus će biti na jačanju nogometne škole, ekipiranju seniorskog kadra te organizaciji proslave obljetnice 100.g. kluba. U suradnji s Gradom i nogometnim savezom, u dugoročnim planovima su i infrastrukturni projekti poboljšanja kvalitete, travnjak postavljanjem umjetne trave, nove rasvjete te uređenja tribine.

Bravo i sretno na putu oporavka ponosnog ljubičastog kluba iz Donjeg grada!