/Nova TV na turniru u Vetovu GRAŠEVINA GRABI KRUPNIM KORACIMA NAPRIJED
luka graš fb

Nova TV na turniru u Vetovu GRAŠEVINA GRABI KRUPNIM KORACIMA NAPRIJED

Fantastičnu stvar radi ekipa iz Vetova! Vrijedne ruke uprave, simpatizera i igrača uz pomoć Udruge Veteri Castra i Grada Kutjeva kao i brojnih sponzora te novih članova kojih ima iz čitave Europe, učinile su sve kako bi Grot zasjao u novom prekrasnom ruhu, a na memorijalu za Damira Kordiša u prvom danu su se ogledali Kutjevo i Kaptol te domaćin HNK Graševina i Dinamo iz Vidovaca.

U finale su se plasirali Kutjevo i Graševina, ali rezultati su definitivno u drugom planu jer je i prije početka turnira pobjednik bio vrijedni i motivirani tim koji je klub u kratkom roku podigao nekoliko letvica više, a najbolji dokaz je interes nacionalnih medija pa je tako i Nova TV jučer bila gost u Vetovu.

Snimljen je prilog u kojemu su se javnosti obratili predsjednik kluba Deni Pavić koji je nositelj igre vetovačkog kluba, predsjednik udruge vetovačkih vinara Branko Jakobović, još jedan igrač Graševine i veliki PR stručnjak Luka Mandić, a u izravnom obraćanju gledatelji su mogli vidjeti gradonačelnika Grada Kutjeva i ponajboljeg igrača NK Kutjevo Josipa Budimira.

Turnir se nastavlja danas utakmicom za treće mjesto u 16 sati te finalnim susretom koji počinje u 18 sati. Ipak ono najvažnije je da su se svi sportski i nogometni entuzijasti okupili ova dva dana kako bi odali počast preminulom Damiru Kordišu kao i svima koji su položili svoje živote kako bi mi danas uživali u čarima nogometne igre.

Foto FB Graševina Vetovo

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.