Nova pobjeda Plamena, Jelena Ivezić uništila Split!

Bilo je ne malo utakmica u kojima smo pisali kako to nije prava Jelena Ivezić, nije realno bez obzira na sve da se ona protiv bilo koje obrane u Premijer ligi zaustavi na 7 poena, a posljednjih tjedana zorno pokazuje da je to zaista tako i igra na vrhunskoj razini, iako se ne usudimo reći da je to top izdanje, njega ipak očekujemo na završnici Kupa Ružice Meglaj Rimac!

Oglas

Split – Plamen Požega 71:83 (17:23, 17:20, 13:18, 24:22)

  • Split: Baban 0, Miše 18, Turić 4, Bodrožić -, Prnjak -, L.Stilinović 5, Brnas 10, Džafić 21, Maršić 7, Čipčić 6, B.Perić 0, N.Stilinović -. Trener: Boran Grgin
  • Plamen Požega: Ivezić 36, Bošković -, A.Berger -, Bašić 2, Glomazić 2, Maričević 0, Vojvodić 18, Bunčić -, Benić -, M.Berger -, La Mama 13, Carter 12. Trener: Vladimir Englman
Oglas

Objektivno gledajući rostere svih 6 ekipa u Ligi za ostanak Plamen bi jednostano morao osvojiti tu ligu, iako samo osvajanje ništa ne znači, bitno je samo osigurati ostanak, svejedno bi to bio pravi završetak lige. Lakoćom su požeške košarkašice odradile i prvo gostovanje, na krilima Ivezić i Monike Vojvodić koja se već sada pokazuje kao pravo pojačanje, uz solidne partije La Mame i Carter pobjeda nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka, iz četvrtine u četvrtinu prednost se samo povećavala i na kraju u završnim minutama nije bilo neizvjesnosti.

Oglas

U sljedećem kolu Plamene u Požegi dočekuju ekipu iz Splita, no ovoga puta Košarkašku akademiju Žane Lelas koja je Ligu za ostanak otvorila sa dvije pobjede.

 

Foto: Alen Vojvodić