Nosteria je četvrti član društva polufinalista kupa NS Vinkovci

Doznali smo konačno sve sudionike polufinala kupa NS Vinkovci nakon što je odigran i posljednji odgođeni meč u Nuštru između domaćina Nosterije i gosta Mladosti iz Vođinaca. Susret je završio uvjerljivom pobjedom slavljenika od 6:0 pri čemu je prednjačio dvostruki strijelac Josip Marković kojega su dobro popratili Ante Jukić, David Papić, Antonio Pavlović i Luka Šuker za visokih pola tuceta.

Gost nije uspio zatresti mrežu Ivana Sabljića no unatoč konačnom visokom rezultatu u prvom dijelu se nije činilo da će tako završiti. Nosteria je postigla pogodak odmah na otvaranju susreta i drugi tek u smiraj prvoga dijela. Ipak u drugom dijelu s dva brza gola momčad Petra Keržea osigurava plasman među 4 najbolja, a u završnici s dva nova pogotka potvrđuje visoku pobjedu.

Nosteria će tražiti prolazak u finale protiv iznimno teškog suparnika u Vinkovcima dok će Otok biti domaćin drugoga para kojega čine dva MŽNL predstavnika. Podsjećamo još jednom na lijepe rođendanske dan kluba iz Nuštra koji će svojih 100 godina postojanja proslaviti sutrašnjom svečanom sjednicom i subotnjom utakmicom s prvoligašem Osijekom.

Ukoliko se zaputite put Nuštra možete kući ponijeti i svoj primjerak monografije koju možete kupiti na samoj Sjednici ili u klupskim prostorijama za prihvatljivih 100 kn, a svakako možete kontaktirati ljude u klubu i dogovoriti način kupnje ove povijesno vrlo vrijedne knjige.

Parovi polufinala:

1/2F 22.09.2021 00:00 Vinkovci NK Dilj (V) – NK Nosteria -:-
1/2F 22.09.2021 00:00 Otok NK Otok – NK Borinci -:-

 

Foto Screenshot