NOPO LEGEN treći na državnoj završnici Igara mladih u Splitu

Sjajan rezultat upisali su mali nogometaši slavonsko brodske Nogometne akademije NOPO -LEGEN na završnici Sportskih igara mladih u Splitu. Mali Brođani rođeni 2010. godine osvojili su treće mjesto na nacionalnoj razini pod vodstvom trenera Berislava Baričevića koji je i koordinator Akademije i trener limačića Akademije te Berislava Petrovića koji je trener limača.

Oglas

NOPO je zavšnicu izborio na izlučnom turniru u Brodu gdje su do finala stigli preko Budainke, Vinogorca i Marsonije, a u njemu nakon 0:0 slavili nakon penala protiv ekipe Sportiva.

Oglas

U Split je stiglo 10 najboljih ekipa u državi u kategoriji limača rođenih 2010. godine a sjajni mali Brođani su stigli do polufinala. Krenuli su minimalnom pobjedom protiv Mladosti iz Petrinje koju je osigurao Marko Ravlić, zatim su uvjerljivo sa 7:0 slavili protiv ekipe Kikići iz Rugvice,  Marko Ravlić i Gabriel Majić postigli su po dva, a Afam Ražek, Matheus Miranda i Patrik Vuksanović po jedan pogodak. U trećem kolu i treća pobjeda, još jednom vrlo uvjerljiva, protiv Vojnića je briljirao Patrik Vuksanović koji je zabio čak 5, Marko Ravlić postigao je 3, a Gabriel Majić i Adam Ražek po jedan za konačnih 10:2. U polufinalu slavonski dvoboj, osječka Olimpija na kraju je slavila 2:1 pobjedu i otišla u finale, dok su Brođani u susretu za treće mjesto još jednom nadigrali vršnjake iz Petrinje, ovaj put vrlo uvjerljivo, konačni rezultat glasio je 7:0 a strijelci su bili strijelci tri puta Patrik Vuksanović te po jednom Adam Ražek, Gabriel Majić, Domagoj Tolić te ta kraj još jednom Marko Ravlić.

Oglas

10 igrača u Splitu (svi 2010. godište): Karlo Sverić (V) Niko Letić Marin Bubalo Domagoj Tolić Filip Tolić Adam Ražek Gabriel Majić Marko Ravlić Matheus Miranda Patrik Vuksanović

NOPO već nekoliko godina radi vrlo ozbiljan posao, studiozan i stručan rad donosi i ovako lijepe rezultata, no na Akademiji nisu fokusirani na rezultate i trofeje nego stvaranje kvalitetnih ljudi i kvalitetnih igrača, to je primarni fokus svih trenera, a kroz takav rad posljedično dolaze i rezultati jer jasno je da talenta na ovom području ne nedostaje.