/Nogometni vikend VSŽ! S NATJECANJEM KREĆU I DVIJE PREOSTALE LIGE NS VUKOVAR
hašk sokol sj fb

Nogometni vikend VSŽ! S NATJECANJEM KREĆU I DVIJE PREOSTALE LIGE NS VUKOVAR

Ovoga vikenda koji je pred nama bit će konačno kompletirano ukupno nogometno natjecanje u VSŽ jer s borbom za bodove kreću i dvije preostale lige 2.ŽNL NS Vukovar i 3.ŽNL istoga saveza.

U Prvoj ŽNL imamo derbi kola u Vrbanji gdje gostuje vodeći sastav iz Starih Jankovaca. Ugodno iznanđenje iz Šiškovaca nastavak sjajnih igara traži u Srijemskim Lazama dok će još jedan odlični novak u ligi Frankopan gostovati u Drenovcima.

Prva ŽNL VSŽ:

1

Vrlo zanimljiva 2.ŽNL NS Vinkovci donosi veliki derbi dviju vodećih Mladosti, a Nosteria će priželjkivati možda neodlučen rezultat kako bi eventualnom pobjedom u Nijemcima preuzela vrh jer ima uvjerljivo najbolju gol razliku koju je podebljala jedanaesticom u prošlome kolu.

2v

 

2vu

Druga ŽNL NS Županja vjerojatno neće doživjeti promjene na vrhu nakon ovoga kola jer vodeći sastav lige dočekuje posljednjeplasirani sastav. Županjci čekaju posrtaj lidera kako bi se dokopali vrha, ali za to im prije svega treba pobjeda u Štitaru.

2ž

Polet i Meteor su jedini maksimalni nakon 2 kola u 3.ŽNL NS Vinkovci, a u kolu pred nama su domaćini. Teži zadatak i ujedno derbi kola igrat će se Donjem Novom Selu gdje gostuju igrači Hrvatskog Sokola koji bi u nekom za njih povoljnom raspletu mogli i na sam vrh ljestvice.

3vi

 

3vu

Foto FB Hašk Sokol Stari Jankovci

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.