Nogometni sudac Oliver Hrmić vratio izgubljeni novčanik i poveću svotu novca

Zanimljivu i lijepu priču donosi portal Požeški.hr o Oliveru Hrmiću, nogometnom sucu koji je pokazao da još uvijek nismo potpuno izgubljeni i da još uvijek ima poštenih i normalnih ljudi.

Oglas

Sve se odigralo u utorak, gospođa Ana je izgubila novčanik i sve dokumente te se obratila lokalnom portalu kako bi pokušala doći do njega ponudivši i nagradu kao dodatnu motivaciju, ali vrlo brzo je stiglo ugodno iznenađenje, na njenu je adresu stigao Oliver i vratio novčanik. Jedino što je znala o njemu je da je djelatnik tvrtke Tekija, a kako se on nije htio eksponirati kolege s portala Požeški.hr su krenule u potragu za njim i otkrile o komu je riječ.

Oglas

 “Gospodinu sam dala i malu nagradu za vraćanje novčanika, neznatno za iznos u njemu i dokumente koje bih morala raditi. Zahvalna sam mu neizmjerno jer je on dokaz da još ima dobrih i poštenih ljudi” – komentirala je sretno gospođa Ana koja je imala sreću što još uvijek postoje ljudi poput gospodina Hrmića.

Oglas

Inače Oliver Hrmić je već duži niz godina sudac na 3. HNL Istok, a prije toga je imao vrlo uspješnu nogometnu karijeru gdje je kao mladi i talentirani napadač skupljao prvoligaške minute u legendarnom Kamen Ingradu. Nakon što je 2012. godine okačio kopačke o klin zadužio je zviždaljku te je po mnogima i najbolji sudac požeško slavonske županije: Kako jabuke ne padaju daleko od stabla, u požeškoj Slavoniji kao pravi dragulj i rođeni strijelac raste Gabrijel Hrmić, a u nogometne vode bacila se i Oliverova kći Hana koja nastupa za ŽNK Slavonija, definitivno se oboje imaju u koga ugledati, i nogometno i životno!