/Nogometne teme u novom Sport plusu U GLAVNIM ULOGAMA ZVONIMIR I SLOGA
josip šebalj sbtv

Nogometne teme u novom Sport plusu U GLAVNIM ULOGAMA ZVONIMIR I SLOGA

U ponedjeljak u 20,30 sati u programu Slavonsko brodske televizije standardno možemo pratiti emisiju SPort plus, utrednika i voditelja Josipa Šebalja. Ovoga puta na svoje će doći ljubitelji nogometa, oba seta gostiju vezana su za najpopularniji sport na svijetu.

Prva tema je Nogometni klub “Zvonimir” (Donja Vrba), vidjet ćemo osvrt na proslavu 60. godina kluba u sklopu koje je odigrana prvenstvena utakmica 3. kola Prve ŽNL na domaćem terenu protiv Slavena iz Ljupine. Bit će govora o postojanju kluba, njegovim aktivnostima, uspjesima kroz povijest, osvrt na utakmicu protiv Slavena iz Ljupine, ambicije u ovogodišnjem prvenstvu te planovi za budućnost i daljnje postojanje kluba. Gosti su   Robert Kožul, predsjednik NK “Zvonimir” Donja Vrba te  Zoran Galetić, trener NK “Zvonimir” Donja Vrba

         

Nakon toga standardno nas čeka pregled nogometnih liga s grafičkim tablicama: Treća HNL – istok, MŽNL – Brod – Požegao, Prva ŽNL Brodsko – posavska te sve 3 Druge ŽNL – Brodsko – posavske.

Posljednja tema je Nogometni klub “Sloga” (Gromačnik), a u ovom dijelu emisije biti će najava prijateljske utakmice između prve ekpe Sloge i veterana iz Brazila među kojima su pojedini igrali u 1. Brazilskoj i 1. Portugalskoj ligi. Osim najave te utakmice bit će govora o Trećoj ŽNL – centar u kojoj se Sloga natječe te o rezultatima u ligi kao i o ambicijama kluba s obzirom da dolazi do velike reorganizacije županijskih nogometnih liga. Gosti su Darko Mikulić, Organizacijski odbor te Petar Tomakić, član IO NK “Sloga” Gromačnik.

Podijeli
  •  
  •  
  •