/Nogometaši Osijeka počeli su pripreme za drugi dio sezone koji starta početkom veljače KULEŠEVIĆ NAJAVLJUJE NASTAVAK BORBE ZA DRUGO MJESTO
osijek nkos

Nogometaši Osijeka počeli su pripreme za drugi dio sezone koji starta početkom veljače KULEŠEVIĆ NAJAVLJUJE NASTAVAK BORBE ZA DRUGO MJESTO

Trener Osijeka je najavio nastavak borbe za drugo mjesto u HNL-u, kao i ambiciju da se u Kupu dođe do samoga kraja.

Nogometaši Osijeka počeli su pripreme za drugi dio sezone koji starta početkom veljače. U Gradskom vrtu se jučer okupila glavnina prvotimaca dok će se ostali uključiti u rad za dva-tri dana, a to se uglavnom odnosi na strance.

Trener Ivica Kulešević je nakon prozivke i pozdravnih riječi u svlačionici obratio okupljenim novinarima, rekavši da Bijelo-plavi imaju jasno definirane natjecateljske ciljeve. Pritom je spomenuo borbu za drugo mjesto u HNL-u i nastojanje da se u Kupu „dogura“ do samoga kraja. Pritom šef stručnog stožera vjeruje u kvalitetu aktualnog igračkog kadra, s čime se složio i sportski direktor Alen Petrović.

Uvijek se „opipava“ tržište

Na pitanja glede mogućih odlazaka i dolazaka, a odgovor je bio da NK Osijek nema nužnu potrebu ikoga transferirati. No, ozbiljnih upita i ponuda ima, kao što i Osječani „opipavaju“ tržište i mogućnosti da se eventualno pojačaju tijekom zimskog prijelaznog roka. O tomu će se ozbiljnije i konkretnije razgovarati idućih dana.

Foto SS nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.