/NK Šokadija Strizivojna jesenski prvak đakovačke 2. ŽNL
Šokadija Strizivojna

NK Šokadija Strizivojna jesenski prvak đakovačke 2. ŽNL

Đakovačka 2. ŽNL je iznimno zanimljiva ove jeseni, a najbolje prolazno vrijeme ostvarila je momčad NK Šokadije.

Šokadija je do jesenske titule stigla ostvarivši 11 pobjeda, te po jedan remi i poraz. Ulazak u sezonu bio je fantastičan, čak 8 uzastopnih pobjeda na startu prvenstva. U 9. kolu jedini remi na gostovanju kod Ratara, a na sljedećem gostovanju kod jedinog konkurenta Poleta i poraz rezultatom 3-2. Najbolji igrač i strijelac Šokadije protekle jeseni bio je Domagoj Vragolović sa 9 pogodaka i 5 asistencija. Uz njega odličan posao odradili su i Matej Alilović, Ivan Matić i Darko Veverac.  Zanimljivost je da su u protekloj polusezoni za Šokadiju dosuđena 4 kaznena udarca od čega su iskoristili – jedan!

Prvi pratitelj NK Polet Semeljci za Šokadijom zaostaje samo 2 boda, što govori da su i oni odradili izvrsnu polusezonu. Za razliku od vodeće momčadi lige Polet je drugi dio polusezone odradio sjajno, pa su tako u posljednjih 7 kola od mogućeg 21. boda osvojili 19. U tom periodu se našla i ta pobjeda na domaćem terenu protiv lidera, tako da nas očekuje iznimno zanimljivo proljeće u 2. ŽNL NS Đakovo.

Treća momčad koja je i te kako u igri za konačni trijumf je NK Slavonija Punitovci koja je prije posljednjeg kola bila vodeća momčad lige, ali je porazom kod susjeda NK Omladinca u Josipovcu pala na 3. mjesto. Slavonija u 3. kolu na svom terenu dočekuje vodeću Šokadiju te im je to odlična prilika za povratak na sam vrh tablice.

NK Slavonija
NK Slavonija

I Omladinac je još definitivno u  igri, ali definitivno ne smiju gubiti bodove kao protekle polusezone na utakmicama na kojima su bodovi unaprijed upisani.

Na začelju lige sa samo jednim bodom nalaze se NK Kešinci koji su taj bod osvojili na svom terenu protiv predposljednjeg Rekorda. Rekord je skupio 9 bodova, i definitivno je još uvijek u igri da se makne sa predposljednjeg mjesta.

2 žnl Đakovo

Podijeli
  •  
  •  
  •