NK Slatina započela s pripremnim procesom za proljetni dio sezone 4. NL BJ-KC-VT!

NK Slatina predvođena trenerom Nikicom Hatom započela je jučer, 4. veljače, pripremni period s prozivkom i prvim treningom.  Nakon devetog mjesta u prvom dijelu polusezone, ambicije Kluba su doći do gornjeg dijela poretka koji se uz pravi pristup čine kao realni dometi uvijek nezgodnog međužupanijskog ligaša.

Nakon izborenog devetog mjesta na zlatnoj sredini ljestvice 4. NL BJ-KC-VT nakon zimske pauze okupila se i NK Slatina. Podsjetimo, Slatina je jesenski dio polusezone 4. NL BJ-KC-VT završila na devetom mjestu prvenstvene ljestvice uz učinak od pet pobjeda, dva neriješena ishoda te šest pretrpljenih poraza uz 17 osvojenih bodova i pozitivnoj gol razlici od pet pogodaka, 30:25,što ih svrstava kao četvrtu najefikasniju momčad lige!

“Igrački kadar ostaje isti i nema za sada odlazaka, dok u rubriku dolazaka informacije i razgovori su u završnoj fazi s četvoricom igrača, i za sada ne izlazimo s imenima u javnost dok sve ne bude službeno. Ali mogu samo reći da će biti na radost naših navijača ukoliko dođe do jednog povratka bivšeg igrača.”- komentirao je za Sportalo trener NK Slatine, Nikica Hat.

“Ambicije i planovi su na završetku ove sezone biti u gornjem dijelu tablice, uz to da ne trpi razvoj naših mlađih igrača. Osobno sam s napadačkim učinkom bio zadovoljan dok će naglasak ovih priprema biti stavljen na fazu obrane cijele momčadi i mislim da tu imamo prostora za napredak.”- zaključio je trener Slatine Nikica Hat.

Što se tiče samih priprema za prvenstvo, Slatina će odigrati četiri pripremna susreta te jedan susret županijskog kupa.  Prije toga slijede im četiri pripremne utakmice redom od početka priprema s NK Rezovcem, NK Jedinstvom iz Donjeg Miholjca), NK Suhopoljem i NK FEŠK-om iz Feričanaca.

Generalka za prvenstvo bit će tjedan dana prije početka ligaških obveza kad Slatina gostuje u županijskom kupu u Velikom Rastovcu kod NK Munje. Iz Kluba ističu da je u planu još jedan pripremni susret koji će određivati vremenski uvjeti i teren. Prvenstvo za NK Slatinu započinje 12.03. kada gostuju u Voćinu u sklopu 14. kola 4.NL BJ-KC-VT. NK Slatini, kao i njenim navijačima želimo puno uspjeha u nadolazećoj polusezoni!