/NK Osijek zove – budi aktivan navijač! POKRET SE NASTAVLJA - POKRENIMO GRAD ZAJEDNO
Bijelo-plavi svijet - #PokrenimoGrad

NK Osijek zove – budi aktivan navijač! POKRET SE NASTAVLJA - POKRENIMO GRAD ZAJEDNO

Iako je Kohorta srce navijača Nogometnog kluba Osijek, važno je napomenuti kako uz navijačku skupinu postoji veliki broj simpatizera i navijača koji manje ili više aktivno podržavaju Klub.

Za nogomet kažu da je najvažnija sporedna stvar na svijetu, ma dajte molim vas! Ljeto u Osijeku donosi toliko toga, odakle krenuti? Nogometašice Osijeka okupit će se na prozivci uoči ljetnih priprema, no ne i Leonarde Balog, koja odlazi put Austrije.

U petak i subotu, 9. i 10. kolovoza održat će se 27. tradicionalni memorijalni nogometni turnir „Antun Batinić“. Organizator turnira je NK „Elektra“ iz Osijeka, a na turniru će osim domaćina sudjelovati još ekipe: NK „Metalac“, NK „Višnjevac“ i NK „LIO“. Na kraju turnira bit će dodijeljen prijelazni pokal za pobjednika turnira te za drugo i treće mjesto,kao i onoj za fair-play. Proglasit će se najbolji strijelac turnira, najbolji igrač turnira kao i najbolji vratar turnira. 

U Osijeku, točnije na Elektrinu igralištu “Kraj Drave” i Grafičarovu u Retfali održavaju se ljetni kampovi hrvatskih nogometnih reprezentacija U-15, U-16 i U-17.

NK Osijek počeo je s pretprodajom ulaznica za uzvratni susret 2. pretkola Europske lige koji se u četvrtak igra na stadionu u Gradskom vrtu. Škole nogometa amaterskih klubova i ostale sportske udruge mogu se javiti do srijede u 9 sati na e-mail klupskog marketinga (marketing@nk-osijek.hr) jer su za njih osigurane ulaznice za južnu tribinu.

Navijači CSKA-a na raspolaganje su dobili 700 koje su prema informacijama iz Bugarske već gotovo sve rasprodane.

Ivan Meštrović,predsjednik NK Osijek:

Vidjeli smo kako su se igrači CSKA-a uz sjajnu podršku svojih pristaša uspjeli othrvati našim pritiscima i napraviti pozitivan rezultat uoči uzvrata. Na stadionu nije bilo više od 10.000 gledatelja, ali ni jedan od njih nije bio gledatelj, nego su svi bili aktivni navijači. Volio bih takvu atmosferu doživjeti i na našem stadionu u uzvratnoj utakmici. Trebat će nam takva podrška s tribina u lovu na rezultatski zaostatak. 

 Pokret se nastavlja! Zajedno obojimo grad, zajedno obojimo svijet. Vidimo se u Gradskom vrtu!

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.