/NK Osijek poziva sportske kolektive na izlazak djece na teren sa seniorskom momčadi NE NUŽNO NOGOMETNI KOLEKTIVI MOGU SE JAVITI U MARKETING KLUBA
OSIJEK DJECA nkos

NK Osijek poziva sportske kolektive na izlazak djece na teren sa seniorskom momčadi NE NUŽNO NOGOMETNI KOLEKTIVI MOGU SE JAVITI U MARKETING KLUBA

Mlađe kategorije sportskih kolektiva i nadalje će izlaziti s igračima na teren prije domaćih utakmica NK Osijek.

Nogometni klub Osijek već duže vrijeme omogućuje članovima nogometnih škola s područja Slavonije i Baranje dolazak u Gradski vrt, na sve službene utakmice našeg prvoligaša. Djeca tom prigodom izlaze na teren s igračima i sucima utakmice, pa ih i gledatelji imaju prigodu pozdraviti, a može ih se vidjeti i u izravnim TV prijenosima. Već smo ugostili brojne dječake i djevojčice iz mnogih klubova što će činiti i ubuduće, u domaćim ogledima Bijelo-plavih.

Prijave se primaju u marketingu NK Osijek

Ovo je prilika da izvijestimo i sve ostale sportske kolektive, ne nužno nogometne, da i njihovi članovi također mogu doći u prigodu organizirano doći na osiječki stadion. Potrebno je poslati upit na mail adresu marketing@nk-osijek.hr, nakon čega će dobiti obrazac kojega trebaju ukratko ispuniti s osnovnim podacima o klubu i mlađim kategorijama koje imaju.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.