/NK Osijek otputovao u Sloveniju na pripreme ZEKIĆ JE POVEO 21. IGRAČA, A PO POVRETKI IZ KINE PRIKLJUČUJE SE I ŠPOLJARIĆ
osijek

NK Osijek otputovao u Sloveniju na pripreme ZEKIĆ JE POVEO 21. IGRAČA, A PO POVRETKI IZ KINE PRIKLJUČUJE SE I ŠPOLJARIĆ

Nogometaši Osijeka jučer su otputovali na desetodnevne pripreme u slovensko Pohorje gdje će trener Zoran Zekić postaviti temelje nove prvoligaške sezone od koje se u Osijeku s pravom očekuje puno toga dobroga.

Na put je krenulo igrača: Mikulić, Malenica, Žitnjak, Arsenić, Lukić, Lesjak, Barač, Džolan, Matas, Barišić, Marin, Petrović, Anić, Žaper, Mioč, Vojnović, Knežević, Mandić, Perošević, Grgić i Štrkalj kojima će se, po povratku iz Kine gdje je s U-19 reprezentacijom Hrvatske, priključiti i Špoljarić.

Mladi Špoljarić je trenutno s U19 reprezentacijom u Kini na “Panda kupu” gdje igra u fenomenalnoj formi, Kinezima je zabio sva tri pogotka u 3:0 pobjedi, i tako najavljuje ozbiljnu kandidaturu i za mjesto u početnih 11 Zorana Zekića u predstojećoj sezoni.

Također, lako je moguće da tijekom boravka u Sloveniji momčad dobije još poneko igračko pojačanje jer su razgovori po tom pitanju i dalje u tijeku. Mnogo imena kruži kuloarima, no dok ne bude službeno teško je reći što je istina od svih tih priča. No iz kluba i dalje uvjeravaju da će biti pravih pojačanja, što zaista mora zadovoljiti sve ljubitelje Bijelo plavih koji će prema svemu napokon biti ono što i moraju biti u HR nogometu.

Također, poznati su i prvi protivnici bijelo-plavih u ovom pripremnom razdoblju.

To će u srijedu biti slovenski prvoligaš Celje, a tri dana kasnije Osječani će igrati protiv Dinama iz Bukurešta.

Podijeli
  •  
  •  
  •