NK Osijek donirao KBC-u Osijek 20 noćnih ormarića

Nogometni klub Osijek uključio se u uređenje Odjela patologije trudnoće pri Zavodu za fetalnu medicinu Klinike za ginekologiju i opstetriciju i donirao noćne ormariće vrijednosti 55 tisuća kuna koji će pomoći da se osigura kvalitetniji i ugodniji boravak pacijenata i cjelokupna zdravstvena usluga KBC-a Osijek. NK Osijek tako se pridružio Gradu Osijeku čijom su donacijom adaptirani podovi te općini Čepin koja se pobrinula za ličilačke radove.

Oglas

Kada smo ušli u ovaj projekt obratio nam se Nogometni klub Osijek sa željom da donira određeni iznos sredstava KBC-u odmah smo došli na ideju da ovaj prostor oplemenimo novim bolničkim ormarićima i tako zaokružimo cjelokupno uređenje na ovom prvom katu. Zahvaljujem svim donatorima, istaknuo je doc. dr. sc. Željko Zubčić, ravnatelj KBC Osijek.

Oglas

Ispred Nogometnog kluba Osijek donaciju od 20 noćnih ormarića brendiranih klupskim bojama i grbom uručili su članovi Uprave Valentina Koprivnjak i Vladimir Čohar, predsjednik Nadzornog odbora Janoš Andoči te Ana Macan, voditeljica ureda Uprave.

Oglas

Mogu reći da smo sretni i ponosni što smo u ovim vremenima mogli pomoći KBC-u donacijom koja im je bila potrebna, mislim da je to i naša uloga u zajednici. Istaknuo bih i odličnu suradnju s Gradom Osijekom i gradonačelnikom jer su naše strateške odredbe i promišljanja da zajednici damo svoj doprinos. Ovo je samo početak jer se svakako nadamo da će u budućnosti ovakvih prilika biti još i više, istaknuo je Čohar u ime NK Osijek.