NK Moslavina (DP) ostvarila visoku prvu pobjedu, a Zrinski (ZT) uz malo sreće zadržao prvo mjesto na tablici

Odlični su se rezultati ostvarivali ovaj vikend za pojedine momčadi Treće ŽNL Sjever BBŽ, a drugima želimo više sreće drugi put!

Oglas

Oglas

Nakon što su prošlo kolo NK Dapci izgubili 1:7, u četvrtom kolu su odigrali obrnuto i kući odnijeli puna tri boda. U susretu s ekipom NK Slavije gostujući su igrači slavili rezultatom 1:7. Po dva pogotka su zabili Domitrović i Đuvalek, a Josip Stjepanović je bio visoko raspoložen te je postignuo hat-tric. Jedini pogodak za domaćine je zabio Ivan Morosavljević u 75. minuti igre. Fantastičan susret su odigrali igrači NK Moslavine (DP) i NK Korenova. Iako su gosti nisko rangirani na tablici, pružili su ove nedjelje odličan otpor domaćinima, no rezultat je ipak išao u korist bolje ekipe te se završilo s 6:3. Golove za Moslavinu i njihovu prvu pobjedu ove sezone zakucali su Buban i Medved, a ključnu je ulogu odigrao Marijo Patrlja s čak četiri zgoditka. Na drugoj strani su rezultat pokušali sustići Štrok, Kunić i Farkaš, no više sreće bit će drugi put.

Oglas

HNK Hajduk (LB) i ONK Šandrovac su odigrali vrlo dinamičnu utakmicu. Bez prevelikog je iznenađenja završila utakmica rezultatom 1:14. S obzirom na to da su igrale posljednja i drugoplasirana momčad golove su za pobjedničku ekipu zabili: Marinić, Poljan, Horvat, Dergez, Antolović, Plivalić i Kos. Najviše se pak istaknuo Ilija Matić koji je nanizao čak šest golova. Jedini je pogodak za domaće nogometaše ostvario Matija Jovanović na samom početku susreta. No, iznenađenja je bilo u Klokočevcu. NK Croatia se sastala s momčadi NK Zrinskog (ZT) i dobro ih namučila prije nego su zatresli mrežu domaćeg gola. Nikola Ćibarić je donio pobjedu tek u 71. minuti igre, a samim time i prvo mjesto na tablici.