NK Lipik – Mario Milašinović novi je trener

Nakon prvih pet kola došlo je do promjene na klupi prve, odnosno seniorske momčadi, najnovije su vijesti koje pristižu iz NK Lipik 1925. Još u nedjelju ekipu je vodio sportski direktor Vedran Duda, dok je već od ponedjeljka momčad preuzeo novi trenerski dvojac – Mario Milašinović kao prvi trener i njegov pomoćnik Matija Šimunović – donosi lipički Compas.hr

Mario Milašinović Lipičanima nije nepoznat. Naime, prije deset sezona noseći dres Lipika kao igrač je postigao preko 70 golova u tri uzastopne sezone (1. ŽNL, 4. HNL., 3. HNL) i isto toliko naslova prvaka.

Osim igranja, bio je pomoćnik treneru Zlatku Šepoviću u sezoni 2010./2011. u tadašnjoj 3. HNL Istok.

Nakon Lipika, Milašinović je skupa sa Šepovićem vodio i seniore Libertasa, a poslije toga preuzeo mlađe kategorije gdje su zabilježeni sjajni rezultati. Ovog ljeta je trenirao mlađe pionire kutinske Moslavine koje sada napušta radi prelaska u Lipik.

Novi trener za svog pomoćnika izabrao je Matiju Šimunovića, vođu obrane Lipika prije nekoliko sezona. Uz mjesto pomoćnog trenera Šimunović će i dalje ostati trener kategorije početnika.

U izjavi za Compas, novi trener Mario Milašinović je rekao kako ga za Lipik vežu pozitivna iskustva. „Jučer je odrađen prvi trening, neke dečke znam otprije, a neke još upoznajem.“, kazao je Milašinović te dodao da je plan u sljedećih sedam kola ostvariti što više bodova na prvenstvenoj ljestvici, kako na zadovoljstvo igrača, ali i navijača.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.