NK Jakšić u novim prvenstvenim izazovima MŽNL PŽ-SB!

Nakon vrlo dobrog šestog mjesta kojeg su osvojili prošle natjecateljske sezone, pred NK Jakšićem nova su prvenstvena uzbuđenja pod okriljem MŽNL PŽ-SB! Dojmove iz Jakšića prenio nam je klupski strateg Goran Vrgoč, čija je momčad u trenažnom procesu već puna tri tjedna!

Oglas

Podsjetimo, protekle sezone u MŽNL SB-PŽ, Jakšić je završio na odličnom šestom mjestu. Posebno impresivno Jakšić je djelovao u prvom dijelu proljetnog dijela polusezone gdje su u prvih sedam susreta obilježili pet pobjeda, neriješen ishod i poraz. Tako je Jakšić sezonu završio s 38 bodova na prvenstvenom kontu uz učinak od deset pobjeda, šest neriješenih ishoda i devet poraza.

Oglas

Što se tiče prijelaznog roka, u Jakšiću nije bilo pretjeranih dolazaka i odlazaka pa je kostur momčadi u odnosu na prošlu sezonu ostao na okupu. Ipak, treba istaknuti dolazak Matijasa Šulca, a ko rubrike odlasci izdvaja se ime Željka Parubeka, pred Palametom je nažalost dugotrajan oporavak , a Luka Bošnjak vrlo je upitan zbog fakultetskih obveza.  “Nismo puno trgovali, odnosno nismo u mogućnosti financijski konkurirati sa ostalim klubovima tako da se oslanjamo na postojeće igrače. Mogu reći da smo tu negdje na istom.”- komentirao je prijelazni rok Jakšića strateg Goran Vrgoč.

Oglas

Jakšić je dakako započeo i s prijateljskim susretima pa su tako osvojili naslov prvaka turnira u Vrbovi gdje su u polufinalu nadvisili Mladost iz Brđana, a u finalu sa 6:0 svladali Svjetlost iz Lužana.

“Krenuli smo s pripremama za ovu sezonu od 15. srpnja. Remeteći faktor su dakako obveze i  more tako da u ovom trenutku nismo fizički najspremniji. Naravno, na tom planu ćemo svakako raditi, pogotovo na samom startu prvenstvenih obveza, prva tri, četiri kola. I ove sezone nadam se opet dobrom nogometu, posebnih želja i ambicija nemamo, probat ćemo ostati u ligi. Ovim putem svima želim puno zdravlja i dakako dobrog i atraktivnog nogometa.”- komentirao je za Sportalo strateg Jakšića, Goran Vrgoč.

Jakšić će prvi prvenstveni susret odigrati u Novoj Kapeli gdje u sklopu prvog kola MŽNL 19. 08. s početkom u 20:15 gostuju kod jedne od najboljih ekipa ovoga ranga, domaćeg Slavonca. Svima u klubu, kao i Upravi i navijačima želimo puno uspjeha kako u rezultatskom smislu tako i u nastavku čuvanja tradicije loptanja u Jakšiću!