NK Đurđenovac preskače 1. kolo zbog izolacije

Nogometaši Đurđenovca trebali su sutra otvoriti novu sezonu, barem što se tiče prvenstvenih ogleda utakmicom protiv Slavonije u Punitovcima, no kako im je jedan igrač pozitivan na korona virus, kompletna momčad i stručni stožer završili su u izolaciji.

Prije samo nekoliko dana Đurđenovac je u Kupu NS Našice igrao protiv Naška, da bi nekoliko dana nakon toga doznali da im je suigrač pozitivan i da im slijedi izolacija. Kako sada stvari stoje, preskočit će samo jednu utakmicu jer im izolacija završava 19. kolovoza tako da bi nesmetano trebali igrati pred svojim gledateljima protiv Jedinstva.

– Situacija je takva da ne možemo odigrati tu utakmicu, moramo ispoštovati odluku epidemiologa da bi se što prije vratili na teren. Sigurno nas je poremetilo u pripremama, ali vjerujem da će sve biti u redu i da ćemo u novoj sezoni biti bolji nego smo bili jesenas. Ovog ljeta došli su nam Ivan Sigurnjak i Josip Sitar mladi domaći igrači koje smo vratili iz Feška gdje su odradili kadetski staž, te Mario Bernić, Nk “Graničar” Šljivoševci, kao iskusniji stigli su Ante Knežević (vratar) iz Feška, Hrvoje Ivanušec i Marijan Čiš isto tako iz Feričanaca, te Šimun Vidaković nam se priključio odnosno vratio nogometu nakon 2 godine pauze zbog teške ozlijede koljena, a zadnje je bio registriran u juniorima Naška – rekao je za Sportalo Dražen Pavličić, trener Đurđenovca.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.