/NK Dilj – profesionalizam na amaterski način JUTARNJI TRENING NAKON UVJERLJIVE POBJEDE I PROSLAVE NASLOVA PRVAKA
dilj vinkovci fb

NK Dilj – profesionalizam na amaterski način JUTARNJI TRENING NAKON UVJERLJIVE POBJEDE I PROSLAVE NASLOVA PRVAKA

Dilj je svoju predivno sezonu okončao malo ranije negoli većina klubova PRve ŽNL VSŽ. Dogovorom klubova utakmica je odigrana jučer, pobjednik se nazirao unaprijed, a konačan rezultat od 6:0 to i potvrđuje.

Utakmica sa 6 pogodaka je išla od samog početka u jednom smjeru gdje je gost bio dobar dekor proslavi ulaska u MŽNL, a igrači Dejana Pavličića su i zadnje kolo odradili maksimalno ozbiljno i nisu dopustili gostima iz Drenovaca niti milimetara šanse.

dilj borac fb borac

Kroz cijelu sezonu smo pokazali da smo najbolji i najkvalitetniji u ligi što nam je omogućio jako dobar igrački kadar, odlična pripremljenost i naravno uprava kluba koja stoji iza svog ovog uspjeha. Još jednom napominjem kako ovaj naslov ide u čast našem sportskom direktoru Jurici Bošnjaku-Jukiju – rekao je za Sportalo neizostavan kotačić moćnog vinkovačkog stroja Vedran Rožić
dilj
Kako smo pokazali da smo na terenu najbolja ekipa lige tako smo bili dominantni u proslavi naslova koja je trajala do ranih jutarnjih sati nakon čega su igrači odradili jedan kraći trening od sat vremena – dodao je Rožić okončavši tako još jednu fantastičnu sezonu te ostavivši Prvu ŽNL iza sebe.
Foto FB Dilj, Borac
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.