/Nikola Vlašić: “Ovo je najvažnija utakmica ove generacije” MALI VATRENI DANAS PROTIV GRČKE
nikola vlašić

Nikola Vlašić: “Ovo je najvažnija utakmica ove generacije” MALI VATRENI DANAS PROTIV GRČKE

Raspoloženi Nikola Vlašić bit će jedna od glavnih uzdanica Hrvatske U-21 u presudnom okršaju za odlazak na Europsko prvenstvo. Hrvatska U-21 reprezentacija ima sve u svojim rukama, uz dvije pobjede do kraja protiv Grčke i San Marina osigurali bi nastup na Europskom prvenstvu.

Pada odluka

“Susret s Grčkom najvažnija je utakmica ove generacije jer pada odluka o odlasku na Europsko prvenstvo, iako bismo vjerojatno imali i šansu kroz dodatne kvalifikacije. Pobjeda je obveza svih nas u reprezentaciji. Mnogi su igrači već u inozemstvu i Europsko prvenstvo bilo bi im odskočna daska za bolji status u klubu ili odlazak u bolji klub. To bi bilo plus za sve nas. Prava smo momčad, kao jedna obitelj”

Pažljivo protiv Grčke

“Odigrali smo u Grčkoj 1:1 i svi se slažemo da su neugodan suparnik, no budemo li na potrebnoj razini, nemamo se čega bojati. Smatram da smo sada jači nego u Solunu, i svi smo potpuno usredotočeni. Mislim da imamo moćan sastav, moramo paziti na njihove protunapade s obzirom da ćemo vjerojatno imati posjed”

Kvaliteta i publika

“Mislim da mi odlučujemo o raspletu, ovisno o tome kako uđemo u susret. Mislim da smo kvalitetniji, a podrška publike mnogo će nam značiti”

Pravi klupski potez

“Jako sam zadovoljan, u Moskvi me cijene i igram svaku utakmicu. Trener je izrazito želio da dođem, treba mi kontinuitet da mogu pokazati što znam. Vjerujem da sam na dobrom putu. Vidio sam da u Evertonu neću dobiti šansu i mislim da je CSKA pun pogodak”

Podijeli
  •  
  •  
  •