Nikola Marić novi je napadač Mladosti

Prije desetak dana osvanula je vijest da David Žabec oblači dres Opatije pa smo s nestrpljenjem čekali odgovor s Brda, jasno je da Miroslavu Bojku nakon toga treba pravi, rasni napadač. I pronašla je Mladost zaista moćan odgovor, nova devetka Ždralova je Nikola Marić, stasiti napadač koji dolazi iz prvaka Bosne i Hercegovine Zrinjskog.

Oglas

Sezonu ranije u dresu Jadrana iz Ploča Marić je “poharao” ovu ligu, bio je najbolji igrač po izboru naših čitatelja, najbolji igrač po izboru trenera i kapetana svih ekipa i u konačnici najbolji strijelac lige.

Oglas

Iako u Zrinskom spletom nesretnih okolnosti, ponajprije zahvaljujući neugodnoj ozljedi u dijelu sezone kada se trebao izboriti za svoj status, nije odigrao puno toga, u Drugoj NL će biti ogromno pojačanje. Mladost je dakle ostala bez klasnog napadača, no dovela je jednako takvoga, ambicija je samim tim jasna, Ždralovi lete visoko, imaju trenera koji zna kako se osvaja liga, ima fantastičnu momčad i sigurno je jedan od glavnih kandidata za promociju u drugi rang hrvatskog nogometa.

Oglas

Naravno da Nikola Marić ne može sam donijeti titulu na Brdo. Iz jesenskog dijela sezone osim spomenutog Žabeca klub su napustili Markota, Sesar, Leko i Čondrić, dok su nova lica još i Mario Nikolić, Karlo Lukman, Antonio Perić, Blaž Čale te Marko Kraljević. Svakako moramo istaknuti da je u normalan rad uključen i Luka Pisačić koji bi s obzirom na ono što je prikazao prije ozljede trebao biti veliko pojačanje za Bojka u drugom dijelu sezone.