/Nexeovci u tri nacionalne selekcije na reprezentativnim okupljanjiima PET IGRAČA NEXEA SU NA RADARU IZBORNIKA U SVOJIM ZEMLJAMA
NEXE-repka

Nexeovci u tri nacionalne selekcije na reprezentativnim okupljanjiima PET IGRAČA NEXEA SU NA RADARU IZBORNIKA U SVOJIM ZEMLJAMA

Na adresu RK Nexe stigle su prilično lijepe vijesti vezane za njihove igrače. Naime u Zagrebu je izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio popis 28 igrača od kojih će izabrati najbolje za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj koje se igra od 10. do 27. siječnja 2019. godine.

Na popisu su i tri igrača RK Nexe Marin Šipić, Halil Jaganjac i Ivan Vida. Također igrač našičkog SEHA ligaša Vladan Lončar pozvan je u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a Can Celebi pozvan je u reprezentaciju Turske.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.