/Nexe večeras lovi finale kupa PREPREKA JE NAJTEŽA MOGUĆA, FINALE PRIJE FINALA
HORVAT NEXE

Nexe večeras lovi finale kupa PREPREKA JE NAJTEŽA MOGUĆA, FINALE PRIJE FINALA

Sve smo bliže još jednoj vrlo važnoj utakmici i trenucima u kojima će RK Nexe sigurno pokazati svoju snagu i kvalitetu. Naravno, radi se o KUP-u Hrvatske i polufinalnoj utakmici u kojoj će se susresti PPD Zagreb i RK Nexe.

Svi govore o KUP-u Hrvatske, ali uvjereni smo kako većinu ipak zanima upravo ovaj ogled, jer iako se ne radi još o finalu, većina zaljubljenika u rukomet govori kako je ova utakmica koja će ujedno odlučiti pobjednika cijelog natjecanja. Naravno, ne treba podcijeniti niti druga dva protivnika koji se također susreću u polufinalu, Dubravu i Čakovec, ali prema dosadašnjim pokazateljima, tko god bude bolji u prvom spomenutom susretu će najvjerojatnije osvojiti i KUP.

RK Nexe i PPD Zagreb ove su se sezone susreli nekoliko puta i od toga je RK Nexe izvukao jednu pobjedu, dok je Zagreb pobijedio u tri susreta. Iako je Zagreb favoriziran i ovoga puta, uvjereni smo kako RK Nexe ima tu kvalitetu i snagu te kako može iznenaditi. Uz to, u zadnje vrijeme igra Gromova je itekako ponovo na visokom nivou, a raspoloženje u klubu je odlično te spremno za još jedan važan korak i uspjeh u i ovako najuspješnijoj sezoni kluba. Sezona 2017./18. je bila do sada najbolja, ali ova koja se približava svom kraju je po svim pokazateljima još bolja, pa se nadamo kako bi se ovom utakmicom i pobjedom stavila točka na i.

Što o svemu misli trener RK Nexe Hrvoje Horvat i kolika su njegova očekivanja:

Veseli nas činjenica da su susreti između RK Nexe i Zagreba postali svima interesantni te da derbi između ova dva najbolja hrvatska kluba plijene pozornost svih ljubitelja rukometa. Lijepo je znati da nas respektiraju svi, i da nakon dugo vremena dolazimo na utakmicu s puno optimizma i velikom vjerom u sebe i svoju kvalitetu. Ove godine smo pokazali da možemo pobjeđivati i bolje te kako smo spremni i za velika iznenađenja. Pritisak uopće nije prisutan, ali sigurno je da želimo odigrati utakmicu na što većem nivou. Znamo da će biti teško i da će utakmica biti nabijena s puno emocija, jer je veliki ulog u igri, pa se nadam da bi upravo ova mogla utakmica biti i najbolja koju ćemo odigrati ove godine. Zagreb je apsolutni favorit i to su pokazali u zadnjoj utakmici, ali zbog toga je i pritisak na njima, a na nama je da put Poreča ponesemo i dobru energiju i veliki optimizam – rekao je trener Hrvoje Horvat.

Za kraj pozivamo sve navijače Gromova koji mogu da se zapute put Poreča te da večeras u 18 sati budu podrška našim rukometašima. Svih ovih godina Gromovi imaju veliku podršku navijača, a uvjereni smo i kako raste broj navijača, rastu i uspjesi RK Nexe. Navijači i klub idu zajedno i to je karika koja je potrebna u svim trenucima u sezoni, svim klubovima, pa tako i RK Nexe. Tko god ide u Poreč na ovaj hrvatski derbi, neka sa sobom ponese dobru navijačku opremu, očisti grlo i bude 8. igrač RK Nexe.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.