/Nexe večeras igra protiv prvaka Europe VARDAR LOVI REKORD SEHA LIGE PO BROJU OSVOJENIH BODOVA
cindrić nexe

Nexe večeras igra protiv prvaka Europe VARDAR LOVI REKORD SEHA LIGE PO BROJU OSVOJENIH BODOVA

Rukometaši Nexea u glavnom gradu Makedonije igraju jednu od onih „utakmica života“. Za gušt, za nagradu. Ne igraš baš svaki dan s prvakom Europe.
Naravno, to ne znači odmah bijelu zastavu ili slično. Znači samo kako nema pritiska jer u ovakvoj utakmici možeš samo nešto dobiti, nikako izgubiti. Ali, moraš biti pametan i oprezan.
Vardar ima priliku postaviti i rekord lige s najviše osvojenih bodova u sezoni i najboljim učinkom – 17 pobjeda i jednim remijem. Taj rekord za sada drži Veszprem sa 16 pobjeda i dva remija.
Športska dvorana Jane Sandanski ugostit će i završni turnir SEHA Gazprom lige od 13-15. travnja. Sudionici su poznati – uz Vardar tu su i PPD Zagreb, Meshkov i Celje PL.
Do završetka ove SEHA Gazprom sezone Gromove, uz večerašnju, očekuje i utakmica protiv Dinamo Pančeva u nedjelju u Našicama.
Do tada, uživajmo u današnjoj utakmici.
SC Jane Sandanski Skopje ili Arena šport. Početak je u 17.45 sati.

Hrvoje Horvat

Imamo određene zadatke koje moramo ispuniti u ovoj utakmici. Rezultatski imperativ nemamo, znamo jako dobro tko nam je protivnik. Prije svega trebamo tražiti dobru igru u odbrani. Vardar će svaku našu pogrešku kazniti i tu moramo biti koncentrirani. Možemo odigrati hrabru, mušku, čvrstu utakmicu. Cijelu situaciju mogao bi donekle usmjeriti i zdravstveni karton koji je, na žalost, sve deblji i deblji. Vidjet ćemo tko će večeras početi utakmicu.

Josip Jurić Grgić

O Vardaru se sve zna, oni su ove sezone izgubili tek jednu jedinu utakmicu. Ovo je jedna od onih utakmica gdje nema pritiska i moramo je odigrati dobro. Igrati protiv prvaka Europe je nešto fantastično, za ovakve se utakmice živi. Ovo je i nagrada za sve igrače i siguran sam da ćemo se u Skopju pokazati u dobrom izdanju. Od početka trebamo biti pametni i poštivati dogovore s treninga i iz svlačionice

Izvor rknexe.hr Autor Vjekoslav Mahovlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.