/Nexe svladao Komlo u prvom pripremnom susretu DOBRA PREDSTAVA NAKON ČETIRI ODRAĐENA TRENINGA
nexe

Nexe svladao Komlo u prvom pripremnom susretu DOBRA PREDSTAVA NAKON ČETIRI ODRAĐENA TRENINGA

U sklopu pripremnih utakmica RK Nexe je jučer u dvorani kralja Tomislava u Našicama pred 300- tinjak gledatelja odigrao vrlo zanimljivu utakmicu. Prije svega moramo napomenuti kako bi gledatelja bilo i više da je vrijeme poslužilo.

Ukoliko se osvrnemo na utakmicu od jučer, možemo biti vrlo zadovoljni pokazanim, jer iako je iza sadašnje postave tek 4 zajednička treninga, ekipa RK Nexe je bila vrlo dobra, dobro uigrana, te u konačnici i pobijedila rezultatom 29:25 (17:13). Iako sam rezultat nije toliko važan, pokazuje ono za čim svaki pravi navijač žudi, željom za bodovima bilo da se radi o ovako prijateljskim utakmicama, bilo da se radi o utakmicama u kojima su bodovi vrlo važi.

Pred Gromovima je prije početka sezone nekoliko prijateljskih utakmica i to za nekoliko dana 7.8.2019. u Komlu, nakon toga 9.8.2019. protiv Csurgoi iz Mađarske, a samo dan poslije 10.08.2019. protiv Dobove iz Slovenije. Nakon ovako gustog rasporeda, slijedi nam tjedan dana odmora od utakmica, a onda ponovo 3 prijateljske utakmice i to u Našicama Nexe – Szeged 16.08.2019., Szeged – Tatran 17.08.2019., a u nedjelju 18.08.2019. Nexe – Tatran.

Što je poslije utakmice izjavio trener Hrvoje Horvat možete poslušati u video prilogu:

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.