/Nexe saznao suparnike u grupi EHF kupa HANNOvER, TATABANYA, RABOTNIK SU SUPARNICI NAŠEG PREDSTAVNIKA
nexe

Nexe saznao suparnike u grupi EHF kupa HANNOvER, TATABANYA, RABOTNIK SU SUPARNICI NAŠEG PREDSTAVNIKA

U Beču je održano izvlačenje skupina za grupnu fazu EHF kupa. RK Nexe se nalazi u grupi s ekipama TSV Hannover-Burgdorf iz Njemačke, Grundfos Tatabanya KC iz Mađarske i HC Eurofarm Rabotnik iz Makedonije.

Natjecanje počinje u veljači 2019. godine, a na samom izvlačenju prisutni su bili predstavnici kluba RK Nexe trener Hrvoje Horvat i marketing manager Ivan Dević, a prve utiske s nama je podijelio trener Horvat.

“Jaki protivnici, uostalom kako smo i očekivali. Grupa krije svoje zamke, ali sigurno možemo igrati sa svakim od njih. Ne bojimo se nikoga, ali respektiramo sve. Svakako se veselimo punim dvoranama kao i dobrim i jakim utakmicama te uz pravu podršku s tribina i jak domaći teren imamo šansu proći dalje.” – rekao je Hrvoje Horvat.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.