Nexe protiv Spačve uz izravan prijenos na youtube kanalu RK Nexe

Nakon zahtjevne utakmice u Samoboru i pobjede nad slovenskim rukometnim klubom Gorenje Velenje gromovi su se vratili treninzima te drugom pripremnom utakmicom koja će se odigrati na domaćem parketu protiv vinkovačke Spačve ovoga četvrtka, 06. 08., od 18 sati. Sama utakmica će se prenositi na službenom kanalu  RK NEXE i ovo je prilika da, nakon dugo vremena, ljubitelji rukometa pogledaju jednu zanimljivu i kvalitetnu utakmicu. Jučer smo posjetili Gromove na popodnevnom treningu te smo razmijenili nekoliko riječi s trenerom Hrvojem Horvatom i igračima Marinom Jelinićem i Živanom Pešićem koji se oženio prošle subote.

Oglas

„Na početku ću ponoviti da smo s prošlom utakmicom probili led, a to je najbitnije i nadam se da će sada sve ići lakše. Naravno da je bilo grešaka, što je bilo i očekivano, pošto se igrači trenutno nalaze na jednoj razini koja nije zadovoljavajuća i to zbog dugog perioda neigranja koji je ipak ostavio traga. Očekujem da ćemo te greške ispraviti jer ovaj tjedan nastavljamo raditi na obrani 5+1, a napredak ćemo vidjeti već u četvrtak na prijateljskoj utakmici sa Spačvom Vinkovci. Zdravstveni karton nam je dobar, nitko se nije ozlijedio na prošloj utakmici protiv Gorenja Velenja mada su uvjeti za igru bili izuzetno teški – visoka temperatura zraka te ogromni postotak vlage doveo je do toga da je parket bio stalno mokar, ali, unatoč tome, uspjeli smo pobijediti te privesti utakmicu kraju bez ozljeda i, nadam se, da će se taj trend nastaviti u dvobojima koji su ispred nas.” – izjavio je trener Horvat te se osvrnuo i na prijenos utakmice koji će biti u četvrtak od 18 sati na youtube kanalu RK Nexe „Dobro je da počinju i prijenosi utakmica, da ljudi vide da sport i dalje postoji te da je rukomet još uvijek živ, a ovim putem pozivam sve navijače da poprate izravan prijenos u četvrtak od 18 sati na youtube kanal RK Nexe-a i vide jedan novi Nexe.”

Oglas

Oglas

„Zadnju utakmicu smo odigrali protiv Vardara u mjesecu ožujku tako da nam je svima izuzetno drago da smo nakon duge pauze krenuli s pripremnim utakmicama. Moramo se i dalje držati svih epidemioloških propisa te biti strpljivi i pričekati kraj pandemije te povratak navijača na tribine. Trenutno se nalazimo u trećem tjednu priprema i vjerujem da će se naša igra poboljšati u svim dijelovima te da ćemo pokazati svu svoju snagu u uzvratu protiv Vardara koji bi trebao biti krajem ovog mjeseca. Pred nama je još 5 – 6 pripremnih utakmica od kojih jednu igramo u Sloveniji i nadam se, naravno, pobjedama. I na kraju pozivam sve ljubitelje rukometa da nas gledaju uživo na službenom youtube kanalu RK Nexe-a u četvrtak od 18 sati kada igramo prijateljsku utakmicu protiv vinkovačke ekipe.” – izjavio je Marin Jelinić.

Živan Pešić, pivot RK Nexe-a, uplovio je prošle subote u bračnu luku te mu ovim putem čestitamo! „Vjenčanje smo odlagali nekoliko puta, ali smo konačno u subotu obavili ceremoniju u užem krugu obitelji, a veliku feštu pripremamo za iduću godinu.”

Izvor Nexe