/Nexe odradio četvrti trening u dvorani U PETAK KOMLO GOSTUJE U NAŠICAMA
nexe

Nexe odradio četvrti trening u dvorani U PETAK KOMLO GOSTUJE U NAŠICAMA

Nakon što su prije nekoliko dana bili u Feričancima na prvom okupljanju RK Nexe, već danas je trener Horvat odveo Gromove u dvoranu kralja Tomislava na 4. trening u novoj sezoni. Moglo se vidjeti kako se rukometaši osjećaju nakon odmora, a i što nas sve može očekivati u narednim pripremnim utakmicama koje uskoro slijede. Jedna od njih je svakako i ona u petak 02.08.2019. u dvorani kralja Tomislava u Našicama gdje će se susresti RK Nexe i RK Komlo.

Možete poslušati razgovor s novim igračima RK Nexe i to s Tomislavom SeverecŽivanom PešićIvanom Dumenčić, a kako Gianfranco Pribetić i Fran Mileta nisu prisutni, ovoga puta je za sugovornika odabran vratar Mihailo Radovanović. Mihailo se nakon teške ozlijede prošle sezone potpuno oporavio što posebno veseli, jer zna se kolika je važnost imati 3 stabilna i jaka golmana.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.