/Nexe obradovao najmlađe UČENICI ODUŠEVLJENI DAROM
nexe djeca

Nexe obradovao najmlađe UČENICI ODUŠEVLJENI DAROM

Rukometni klub Nexe opet je pokazao svoju empatiju prema okruženju u kojem djeluje. Klub je tijekom godina sudjelovao u mnogobrojnim humanitarnim akcijama lokalnog karaktera, kao i u raznim obilježavanjima posebnih dana, poput Hrvatskog olimpijskog dana. Ovog puta potiče zabavu, ali i učenje, jer nedavno su kabinetu informatike Osnovne škole kralja Tomislava poklonili novu konzolu Xbox One.

U ime kluba ovu vrijednu donaciju, a djeci posebice zanimljivu predao je Ivan Dević.

„Cilj nam je bio pokloniti ovu konzolu prvenstveno djeci, a za Osnovnu školu kralja Tomislava odlučili smo se iz jasnih razloga. Smatramo da će tamo nastavnici iskoristiti ovu tehnologiju i za učenje, ali i za zabavu, jer to je jednako važno. Istinski nam je drago da su djeca oduševljena ovom donacijom, a rad sa drugim udrugama i našom zajednicom i dalje nastavljamo.” – rekao je Ivan Dević iz marketinga RK Nexe.

Pa iako u školi nemaju baš puno vremena za igru, uvijek se nađe ponešto vremena za uživanje. Nova konzola najviše se koristila u tjednu kada je škola zajedno s učenicima sudjelovala u inicijativi „Svjetskog dana igre“, te su se mališani odlično zabavili u mini Fifa turniru. „Hvala RK Nexe na daru!” – poručuju učenici.

Izvor Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.