NEXE i Vojvodina u 1. kolu u četvrtak 17. 12. u Našicama u sklopu Seha lige

Iako smo već polako zaključili ovu polusezonu, našički će rukometaši prije odmora ipak odraditi još jednu službenu utakmicu. Na iznenađenje svih u klubu, jučer je stigla informacija da će u četvrtak 17. prosinca započeti 10. jubilarna sezona SEHA Gazprom ligeNEXE će tako na svom terenu u prvom kolu ugostiti ekipu Vojvodine iz Novog Sada.

Oglas

Iako je ekipa formalno još uvijek na okupu, intenzitet treninga je smanjen, pa ćemo do utakmice u četvrtak brzo morati promijeniti plan – ispričao nam je trener Hrvoje Horvat te je nadodao da ih svakako veseli početak nove SEHA Gazprom lige, iako ih je ova odluka malo zatekla, pa će se ekipa morati brzo prebaciti natrag u “natjecateljski mod”. U svakom slučaju, Gromovi žele odigrati ozbiljnu utakmicu protiv protivnika kojeg izuzetno poštuju. Vojvodina im je u prijašnjim godinama znala zadati dosta problema i, prema riječima trenera Horvata, sigurni su da će to biti jedna zahtjevna, ali i interesantna utakmica. Također je sigurno je da će NEXE ići na pobjedu iako znaju da neće biti lako. Radi samopouzdanja ekipe i sukladno dogovorima, trener Horvat očekuje da će dečki biti maksimalno motivirani, da će obrana biti čvrsta i agresivna poput one u drugom poluvremenu u Magdeburgu pa da unatoč svemu ovu godinu ipak zaključe pobjedom. S obzirom da Gromove 24 sata prije utakmice očekuje novo testiranje, prije toga neće znati tko će biti u sastavu – za sada su sigurno izvan stroja Vozab i Barišić Jaman dok su ostali zdravi i spremni za četvrtak.

Oglas

Iznenađen ovim naprasno određenim terminom utakmice bio je i vratar Moreno Car koji nije očekivao da će do kraja godine odigrati još jednu utakmicu. Momčadi su misli polako okrenute prema slobodnim danima i odmoru od ove polusezone, smanjili su intenzitet treninga no očito još nije sve gotovo. RK NEXE je igrao protiv Vojvodine puno puta, dobro ih poznaju iako su promijenili neke igrače. Bilo bi lijepo uzeti prve bodove u novoj sezoni SEHA Gazprom lige i godinu zaključiti novom pobjedom, pa onda na zasluženi odmor, zaključio je Moreno.

Oglas

Utakmica će biti odigrana bez gledatelja s početkom u 17 sati uz izravan TV prijenos na sportskom kanalu Arena Sport 1.

Izvor Nexe